Toby Tredgett

1. Wie ben je?

Toby Tredgett, Europeaan,  Brit van geboorte en als echte Goudse Kaaskop in Nederland opgegroeid.

Zoon van een Engelse vader en Nederlandse moeder.

Getrouwd met een Drentse en ben vader van alleen maar zonen.

Als werk ben ik Horeca ondernemer/intermediair en in mijn vrije tijd bespeel ik de lage landen doedelzak met repertoire van de 11e eeuw tot nu,  hou van sporten, een goed boek en ja ik kook ook nog graag in mijn vrije tijd.

2. Wat drijft je in je dagelijkse leven (waar word je warm van)

Ik wordt nog elke dag warm als ik de markt op loop en het mooie stadhuis zie……. hier ben ik thuis, wat is het toch mooi , en wat leuk dat ik me daarvoor mag inzetten om het met Gouwenaren van Gouda Positief een stukje mooier te maken.

Bedenk dat hier al vele eeuwen lang gewerkt, gehandeld, gefeest, en liefgehouden wordt, Gouda altijd een stad van handel was met connecties naar heel Europa en later de rest van  de wereld.

De grote uitdaging in het bestaan is, denk ik, er voor te zorgen dat je positief blijft, jezelf  weer oppakt bij tegenwind en doorgaat en vooral niet cynisch of gedesillusioneerd te raken.

3. Waarom wil je je inzetten met Gouda Positief voor de lokale politiek?

Simpel… Gouda Positief heeft geen landelijke partij zoals D66/VVD/50+ aan wie je toch verbonden/gebonden bent. Wij zetten ons dus geheel lokaal voor Gouda in zonder een 2e landelijke agenda erop na te houden. Wij zijn de enige partij met een gezonde balans tussen Dames en Heren en wereldburgers….kleurrijke ploeg  dus!! Voor heel Gouda en door alle Gouwenaren.

4. Waar ga jij je, wanneer je in de raad wordt verkozen, speciaal voor inzetten? (wat is jouw aandachtsgebied)

Belangrijkste is als binnenstad bewoner uiteraard de binnenstad leefbaarder te maken [oa leegstand boven de winkels,  de uitgestorven kleiweg na 18 uur, singelpark,] de horeca & evenementen en Emancipatie…. klinkt misschien wat vreemd maar er is relatief te weinig aandacht voor emancipatie en is lokaal ook broodnodig