Patricia Vos

1. Wie ben je?

Ik ben Patricia Vos, 26 jaar en geboren en getogen in Gouda. Oudste dochter van een Indische vader en Nederlandse moeder, die beiden uit Den Haag komen. Ik word vaak omschreven als spontaan, impulsief, energiek en vrolijk.

Momenteel woon ik half in Gouda en half in Waddinxveen. Mijn vriend woont in Waddinxveen dus we pendelen een beetje heen en weer.

Ik ben nieuw in de lokale politiek maar heb heel veel zin om mij te verdiepen in verschillende domeinen en mij in te zetten voor een fijner Gouda voor alle inwoners.

2. Wat drijft je in je dagelijkse leven (waar wordt je warm van)?

In het dagelijks leven run ik een Escaperoom. Het is leuk om een bedrijfje te hebben en alles van A tot Z te regelen. Pas sinds januari 2017 werk ik voor mijzelf maar ik zou er zeker aan kunnen wennen.

Mijn interesses zijn heel uitlopend. Ik volg graag het nieuws, lees graag boeken en bezoek het liefst elke week een andere stad. Ik ben gek op steden en het liefst oude steden zoals Gouda. Steden met mooie gebouwen, pleinen en kleine steegjes.

Sport vind ik ook heel erg interessant. Ik hou zelf van sport maar volg ook fanatiek de Nederlandse voetbal en overige sportvelden. Hoewel ik naast het werken weinig tijd over heb om te gaan, bezoek ik graag een wedstrijd van mijn favoriete club. Dit geeft ontspanning voor de hele dag.

3. Waarom wil je je inzetten met Gouda Positief voor de lokale politiek?

Ik ben geboren en getogen in Gouda. Ik ben hier opgegroeid, heb hier op school gezeten, en ben hier voor het eerst op mijzelf gaan wonen. Ik hou van Gouda en wil mij graag inzetten met Gouda Positief om het voor alle inwoners het zo fijn mogelijk te maken om hier te wonen, of hier te komen wonen. Gouda heeft heel veel te bieden en door mij met Gouda Positief in te zetten hoop ik dat we kunnen bereiken dat we de goede dingen kunnen uitbreiden/uitbaten en meer inwoners zich positief inzetten voor Gouda.

Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat alle inwoners, van alle nationaliteiten en achtergronden zich thuis voelen in onze prachtige stad.

4. Waar ga jij je, wanneer je in de raad wordt verkozen, speciaal voor inzetten? (wat is jouw aandachtsgebied)

Ik wil mij graag inzetten voor de jongeren in Gouda. Na de middelbare school trekken veel jongeren uit de stad om te studeren. Ik wil het interessant maken om in Gouda te blijven wonen of om als 30’er weer terug te komen en wellicht hier een gezin te stichten. Het liefst zou ik willen dat mensen zich verbonden gaan voelen met de stad en daarom hier nooit meer vertrekken.